torstai 18. syyskuuta 2014

Finally in BCN

Täällä ollaan! Saavuttiin siis sunnuntaina tänne ja maanantaina suoraan arkeen :-) Oon nää päivät lähinnä pyöriny ympäriinsä ja yrittäny vähän tutustua mestoihin. En ees voi kuvitella kuin monta kilsaa oon kävelly muutaman päivän aikana. Heti maanantaina onnistuin eksymään 2 kertaa ja harhailin yhteensä varmaan 3 tuntia ennenku tajusin minne mennä. Mut nähtävästi se vaatii sen eksymisen et tän kaupungin tajuaa. Nyt sentään jos oon väärällä kadulla tiiän mihin suuntaan lähtee! Poco a poco sanoiskos. Kameraa en oo kantanu mukana vielä kertaakaan, aattelin et jos huomenna lähen turisteilemaan ja tsekkaa La Boquerian voisin ottaa kamsun mukaan ja otella vähän kuvia. Oon muutenkin ottanu tosi vähän kuvia täällä ku oon vaan keskittyny seuraamaan kadun nimiä ja kylttejä et pääsen paikasta A paikkaan B. Vielä toistaseks miulle ei oo tullu yhtään tylsää hetkeä täällä ku oon aina saanu yhden paikan tsekattua yhden päivän aikana :-D Päivät kuluu täällä ihan hirmu nopee ja ylihuomenna lähetään taas Llorettiin. Voin kyllä kuvitella et sitä mestaa tulee talven aikana ikävä...

Mutta höpinät sikseen ja tsekataan puhelimen kautta mitä kaikkea sinne on tallentunu sen jälkeen ku nousin koneeseen :-)
2014-09-17
★ Miun lenksukamu Gironassa. En tiiä miks, mut oon AINA halunnu käydä juoksemassa koiran kanssa. Suomessa sitä en voi meidän dogien kanssa harrastaa, toinen ei pysty keskittymään mihinkään eikä varmaan osaa ees juosta ja toinen sais slaagarin jos juoksis metriäkää :-D ★ Kuten vissiin mainitsin, Gironassa oltiin hiton korkeella. Kuvan kautta se ei välity mut omalla silmällä toi näky oli 100x huikeempi. ★ Yritys hyvä kymmenen ottaa aree. Olin tos ehkä 3 minuuttia. ★ Lloret de Marissa! Hiukan jännitti tavata perhe mut kaikki meni onneks hyvin.
  2014-09-171 ★ Näkymä partsilta Lloretissa. Toi paikka on miun mielestä niin ihana! Tän perheen asunto on oikeestaan vähän Lloretin ulkopuolella (5 minuuttia autolla) ja tuolla kaikki tuntee toisensa. Sen lisäks näitten parhaimmat kamut asuu tossa samassa taloyhtiössä(?) ja tuolla oli joka ilta jotkut kekkerit. ★ Nilin näkymä miusta. Huomio Tuiti :-) Nää on vähän joutunu pähkäilemään miun nimen kanssa ku tähän mennessä noi 50 miun tapaamasta ihmisestä 2 osaa sanoa miun nimen. Tän perheen isä, sillee hyyyvin hitaasti ja sitten joku mummeli lloretista :-D ★Yks päivä vietettiin biitsillä ja sellaselta kalliolta oli aika kivat näkymät. Täytyy ottaa ens viikonloppuna lenkkarit mukaa ja vetää joku lenkki tuolla.

2014-09-172★ Miun kotikatu Barcelonassa. I like. ★ Lähin tänään ripsihuoltoon ja vähän tutkailemaa paikkoja ja napsasin samalla oo oo tee deen. ★ Uudet popot salille! Nää ei luultavasti oo ees tarkotettu salikengiks mut whot evs. En oo täältä sellasista intersport/stadium tyyppisistä kaupoista löytäny salikenkiä. Juoksukenkiä on millä mitoin mut ei treenaukseen. Yhessä liikkeessä yhet ihanat Niken popot mut ne ei myyny Niken kengistä ollenkaa 37, vaan 37,5?? Tekeekö Nike ees 37 kokoa.. Mut anyways löysin nää edullisesti ja miust nää on aika kivsut. Huomenna se on sit vissiin pakko mennä ekaa kertaa uudelle salille, pelottaa. ★ Illan chillailut. Perheen mama on syndeillä, papa kattoos Barcan peliä (harrastan täällä jatkuvaa futisvihjailua, mieki haluun mennä :-D) ja Nil kävi nukkumaan. Miusta on muuten ihan hullua et nää jaksaa hillua tuolla jossain hiton myöhään ja sit olla 9-19 töissä don't get it.

Mutta meitsi menee kans nukkumaan et jaksan huomenna taas suunnistella tuolla, bona nit!

4 kommenttia :

  1. hei jee, uus espanjablogi taas löydetty! :-) jään seurailemaan sun au pair aikaa!

    VastaaPoista
  2. Kiva, et päivittelet arkea sieltä, meikä ainakin lukee :)

    Siis enkö vaan nyt tajuu mut onko niillä siis siellä kaksi kotia? Costa Bravalla ja Barcelonassa häh? :D

    Mut jee, kiva et perhe on kiva ja oot kotiutunut, se on ensisijaisen tärkeää. Ihanaa vuotta sulle siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee hyvä!:) ja joo! Tän perheen isä on kotosin rannikolta niin näillä on toinen asunto Lloret de Marissa! Hengaillaan siellä aina viikonloppusin jos vaan kelit sallii

      Poista

.profile-img{ height: auto; width: 210px; }