maanantai 24. lokakuuta 2016

Moi! Ihan Jouluun saakka ei mennyt vaikka ei kovin kaukana oltukaan :-D Tuli sellanen fiilis et ois kiva kirjotella jotain. Tuntuu et ois tapahtunu ihan kauheesti mutta en sit kummiskaan tiiä onko sen kummemmin mitään tapahtunu. Aika on (taas) menny ihan supernopee. Päivittelen tota aina ku kirjotan tänne.. mut siis muistan kesällä ku varasin lentoliput Berliiniin ni siihen oli joku kolme kuukautta, nyt puoltoista viikkoa? Ah, niin ihanaa päästä vähän lomailemaan! Vaikka samalla mietin et ei oikeen ois ees syytä lomaan et eihän oo ollu ees niin raskasta niin voi kyllä on.. Saatiin tosiaan kesän lopulla pari päivää ennen Madridiin paluuta tietää et mein täytyy ettiä uus kämppä mieluiten jo syyskuussa tai vaihtoehtosesti jatkaa sopparia vuodella (not an option). Jotenki otin siitä ihan sikana stressiä koska olin aatellu et voidaan rauhassa kattoa kämppiä eikä sit tyytyä mihinkään ihan kivaan kiireellä otettuun. Luojan kiitos suomalaiset ne pitää yhtä ja yhen kyselyn jälkeen meille tarjottiin kahta erilaista kämppää! Käytiin kattomassa molempia ja oli kyl ihan sairaan vaikee päätös.. toinen ihan uus syksyllä valmistunut kolmio missä kaikki fasiliteetit (astianpesukone!!) ja halpa vuokra. Mutta kaukana ja ei metroa lähellä + pohdittiin paljon onko alue tarpeeks turvallinen, uskaltaako kävellä yöllä. Toisena oli suht ydinkeskustassa mut rauhallisella alueella ullakkohuoneisto, mutta kaksio, kalliimpi vuokra ja ei uunia.

Päädyttiin sit kumminkin tähän ullakkohuoneistoon sijainnin perusteella. Ja loppupeleissä ei tää kauheen paljon kalliimmaksikaan tuu. Lidl on kadun toisella puolella ja varmasti säästyy rahaa kun ei koskaa tarvii suhata taksilla mistään baarista kotiin. Ja vaikka tää on kaksio ja mie nukun olkkarissa niin eipä se juuri haittaa kun molemmat nousee aikasin aamulla mut sit muuten eri aikataulut. Ja asuttiin Marin kans sillon viime syksynä yksiössä melkeen pari kuukautta eikä se ärsyttäny missään vaiheessa :-D
Oon vaan niin happy et saadaan vihdoin asua Marin kanssa kahdestaan!! En tiiä kerroinko oikeen koskaan siitä mein kämppiksestä, mut siis vuoden verran asuttiin sellasen 26-vuotiaan perulaismiehen kanssa. Hän tupakoi välillä sisällä vaikka oltiin sovittu et ei. Hän saattoi jättää tiskit yli viikoks tiskaamatta eikä laittanu ees likoon. Lukittautu vessaan eka pöntolle 20 minuutiks kattomaan kännykkää ja sit toiset 20 min suihkussa. (niitä kertoja ku lähin kotoo tukka märkänä ja vessahädän kans). Hän tuli kotiin 1 yöllä ja kävi kattoo viereisessä huoneessa sarjoja ilman kuulokkeita. (mein välinen seinä oli ihan mitätön) ja lista jatkuu.. puhumattakaan niistä naapureista jotka sai Marin hermoromahduksen partaalle kirskuttamalla pyykkinarua kuudelta sunnuntaiaamuna ja riitelemällä puoleen yöhön saakka. Tai siitä naapurista joka soitti Justin Bieberin Love Yourself kappaletta koko kevään ja alkukesän putkeen joka_päivä. Talk about finnish sisu?

Mut nyt nuo on vihdoin takana päin ja asutaan oikeesti ihan super rauhallisessa talossa! Tottakai elämisen ääniä kuuluu aina mut muuten ihanan hiljasta.


Miulla ei oikeen oo ees mitään kuvia millä kuvittaa tätä postausta, mut siis oon saanu nauttia kamuista kyl ihan täysin tässä syksyllä! Roosa kävi täällä ja Oona kans myöhemmin :-)Vähä vastapainoa koululle. Tää viikonloppu on menny aika täysin psykan kanssa, meil on huomenna eka koe.. parista aineesta paljon ärsyttäviä ryhmätöitä mut minkäs niille teet. Vaik en edelleenkää nauti täysin rinnoin täällä opiskelusta niin huomaan kyl selkeesti eron ekaan vuoteen, kaikki sujuu  niin paljon helpommin. En oikeen jaksa enää stressata mistää kokeista koska yleensä asiat aina lutviutuu ja jos ei lutviudu ni sit tehään jotain muuta. Hain/haen oikeestaa Kuopioon Erasmus vaihtoon ja oon iha super innoissani!! Tähän mennessä meiltä ja Kuopiosta on sanottu et ei ollenkaa ongelmaa, tervetuloo vaan ja toivon niin et pääsen se ois ihan unelma haha :-D Miulla on kivoi kavereita koulussa ja koulun ulkopuolella ja Madrid on kiva kaupunki mut silti jatkuvasti haaveilen et kun sais opiskella Suomessa ja suomeks. Sen takii haluunki vaihtoon Suomeen, siinä sen sit näkee onks se yhtään sen hohdokkaampaa kun missään muualla.

Nyt on pakko mennä nukkumaan et jaksaa huomenna nousta kouluun ja oon skarppina kokeessa ja esitelmän pidossa, yritän palailla Berliini reissun jälkeen jos sillon ois jopa jotain kivaa kuvamatskua!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

.profile-img{ height: auto; width: 210px; }