sunnuntai 7. syyskuuta 2014

En Girona

Perillä ollaan! Oon nyt keskiviikosta saakka oleillu täällä meidän tutuilla ja kaikki on menny oikeen hyvin. Oon ehtiny jopa käydä kiertelemässä kaupoissa, tosin en ihan hirveesti saanu tuhoa aikaan ku en muistanu ottaa henkkareita mukaan ja en saa siis kaiketi mitään maksettua kortilla, jos ei oo ajokorttia tai passia tmv mukana. Vieläkään en oo ihan sisäistäny, et oon oikeesti jäämässä tänne. Lentokoneessa istuin käytäväpaikalla ja koko matkan ajan mietin, et oonkohan sitte tulomatkalla ikkunapaikalla. :-D Samaten havahdun välillä siihen,et mietin mitä sitä tekis sitte kun palaan täältä. Miulla on siis koko ajan semmonen tunne et oon jollain viikon lomalla.
blog Ehkä mie totun tähän kaikkeen viimestään huomenna, kun lähen perheen luokse. Ne vanhemmat lähtee ilmeisesti tiistaina takasin Barcelonaan ja oon sitten muutaman päivän kahestaan sen pojan kanssa siellä. Vähän aluks epäilytti kun se poika ei miun ymmärtääkseni puhu sanaakaan englantia, eikä miunkaan espanjalla oikeen voi kehuskella. :-D Mut ehkä ihan hyvä, saa rauhassa tutustua siihen poikaan ja kaikkii käytätäntöihin. Tää ylläoleva kuva on otettu täältä mein tutuilta. Ollaan ihan sairaan korkeella ja tänne on tosi mielenkiintosta tulla autolla. Erehdyin yks kerta kattomaan ikkunasta ulos, tiet on mutkasia ilman mitään kaiteita, oltiin tosi korkeella ja alhaalle oli aikamoine suora pudotus johonki metikköön...
blog2
blog3
blog1 Eilen käytiin Gironan keskustassa jollain markkinoilla. Miun sydän särky kun joku farmari oli tuonu sinne kymmenitäin lintuja ja ne oli kaikki ihan supussa pienissä häkeissä. Noi markkinat oli muuten aika samanlaiset ku kotonakin, ehkä vaan vähän isommassa mittakaavassa. Ostettiin noita churroja ja voi herranjee noi on niin hyviä :-D Voisin elää vaan noilla. Eilen oli kaikenlisäks viel ihanan lämmin päivä ja sain otettuu vähän areekin. 

Miun piti tehdä tää postaus jo eilen mut tääl tää netti kun on mitä on ni näitten kuvien lataamiseen meni varmaan joku 30 minuuttia. Sit olin jo niin rätti et päätin suosiolla jättää tän seuraavaan päivään :-D Oon jostain syystä ollu tääl aina ennen yhtätoista jo ihan valmis nukkumaan ja silti nukkunu johonki kymmeneen. En tiiä onko nää nyt niitä univelkoja joita kerrytin aika hyvin Suomessa. 

Tänään täällä on jotkut kyläjuhlat mut en oo vielä ihan varma osallistunko niihin. Täällä kuulemma 99,9% puhuu katalaania ja hyvin harva englantia. Mie en tajuu tosta katalaanista melkeen sanaakaan, se on niin friikkiä :-D Ni voi olla et jään suosiolla ottamaan arskaa, tänne on luvattu täks päiväks nimittäin kolmeekymmentä :-)

1 kommentti :

.profile-img{ height: auto; width: 210px; }