torstai 11. syyskuuta 2014

Lloret de Mar/Costa Brava

lloret2
lloret
lloret3
Hola täältä rannikolta! Tulin tänne siis maanantaina ja tähän mennessä kaikki on menny oikeen perfecto :-) Oon tosi helpottunu et perhe on osottautunu tosi mukavaks ja avuliaaks. Nil on myös tosi sosiaalinen ja energinen lapsi ja vaikka ei jaetakkaan samaa kieltä tullaan tosi hyvin toimeen. Toivotaan et menee jatkossakin näin hyvin :-) Onnistuin sunnuntai-iltana leikkaamaan iha kivan vekin peukaloon ja nyt tää koko perhe on joutunu hoivailemaan miuta sen takia.. :-D Maanantaina kun sen haavan puhdistamisen lisäks sain vielä jonkun huippauskohtauksen ja meinasin pökertyä näitten vessan lattialle, jes! Tän perheen äiti, Veronica oli kumminki tosi avulias ja kyseliki koko seuraavan päivän miun oloa. Miulla on muutenkin ollu täällä tosi kodikas olo ja miut on otettu tosi hyvi vastaan.

Huomenna on Nilin synttärit ja viikonloppu on vissiin aikamoista synttärihälinää. Sen lisäks sunnuntaina täällä kotona on joku familydinner ja tänne tulee Marcin puolelta koko suku ja muutama vielä lisää. Miun on käsketty varautua henkisesti haha :-D

Tietysti oma koti on aina oma koti ja oma perhe on oma perhe, mut tälleen kakkos kotina ja perheenä tää ei oo yhtään hullumpi:-)

2 kommenttia :

.profile-img{ height: auto; width: 210px; }